Öne Çıkan Yayın

2024

 Hepimiz iyi ve kötü tecrübeler edindiğimiz bir yıla veda edeceğiz ve hepimizin istekleri, umutları, hissettikleri ve anladıkları, anlayamadıkları, güzel, kötü hatıraları, hikayeleri ve günleri oldu. Her insan bir başlangıcın hikayesi aslında ve her başlangıç vaktinin anıları ile geçiyor. Saatler eskiyor, günler eskiyor, hepimiz tecrübeler ediniyor ve yaşlanıyoruz. Yaşlanmayı hep tecrübelerle sabit tutan biriyim ki bu bana insanlara saygı duymayı öğreten en önemli şey olmuştur. Her yıl insanın bir mevsimidir, her yıl insanlar umutlar içinde hikayelerini sürdürmek isterler... Bu yıl da hepimizin yaşadığı eksik, fazla ya da beklenmedik olayları ve yaşantıları oldu, hepimiz bir yapbozun parçalarıyız ve paydaşlarıyız. Aynı oksijenin içerisinde farklı bir sürü hayat ve hikayeler. Çok büyütür insan bazen yaşadığı şeyleri, çok anlamlar yükler ama en basitinden hepimizin bir paydaş olduğunu anlamamız ve hayatın içinde bir parça olduğumuzu kabul etmemiz gereklidir. Hikayelerimizin hep birleşece

50. Yazımız

 Bugün Blogger'da yazılarımın okunduğu ve yeni bir şekilde geniş kitlelerle buluştuğunu daha net gördüm. Yorumlarınız ve aldığım güzel övgüler beni fazlasıyla heyecanlandırıyor, bir yanımda da size karşı duyduğum sorumluluk ile yazılarıma devam etme ve gelişim sürecinde yeni oluşumlar planlamaya devam etmekteyim. Her gün yeni bir yazı felsefesiyle kurduğum bu blog gibi çeşitli hayata geçireceğim yeni projelerim varlığını sürdürecektir.

Bugün sizlerle 50 yazıyı devirmenin ve 50 gönül yazısını sizlerle buluşturmanın mutluluğu içerisinde kendimize ve geleceğe neler katabileceğimi her zamankinden daha sorumluluk duygusu ile örneklendirmeye çalışıyorum. Yazı yazmak hiç kolay bir iş değildir, bunları gönül ile yazabilmek bana gurur veren ve beni tamamlayan şeyler.

Psikolojik ve sosyokültürel yazıların yanı sıra sizlerle hayatımıza dair geniş çaplı yelpazelerde farklı konular paylaşmaktayım. Bu yazılar gün ve gün gelişim gösterecektir. Haklı ve gururlu bir şekilde elimden geldiğince tüm yazılarımı aksatmadan yazmaya çalışacağım.

Takip eden sayımızın da her geçen gün gelişim göstereceğine inancım tam. Bu inanç ile sizlere her yazı yazdığımda bir toplumsal sorumluluk duyduğum şeklindeki yargım devam ediyor. Süreç yeni evrenler tanımlayacak ve her yazımızda yeni bir konuya değineceğim. Sizlerin desteklerini hissetmem mutluluk verici...

Bugün 140'a aşkın sayfamıza giren ve ziyaret edip yazılarımı okuyan bir okur kitlesine sahip oldum. Her geçen gün artan oranda bir istatistik bütününe sahibiz. Farklı projeler ile farklı düşüncelere yöneleceğimiz bu güzel sayfamızda bize eşlik eden tüm okurlarıma sevgilerim ve saygılarımı gönderiyorum.

Sağlıkla kalın.

Erol SÖĞÜT

Twitter: https://twitter.com/erolsogut
İnstagram: https://www.instagram.com/erolsogutofficial

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

100. Yılımız Gururla, Sevgiyle ve İlelebet

Aşk Bir Ömrün Hikayesidir XXVII / 2 - İyi ki Doğdun

3 Aralık Dünya Engelliler Günü