Öne Çıkan Yayın

2024

 Hepimiz iyi ve kötü tecrübeler edindiğimiz bir yıla veda edeceğiz ve hepimizin istekleri, umutları, hissettikleri ve anladıkları, anlayamadıkları, güzel, kötü hatıraları, hikayeleri ve günleri oldu. Her insan bir başlangıcın hikayesi aslında ve her başlangıç vaktinin anıları ile geçiyor. Saatler eskiyor, günler eskiyor, hepimiz tecrübeler ediniyor ve yaşlanıyoruz. Yaşlanmayı hep tecrübelerle sabit tutan biriyim ki bu bana insanlara saygı duymayı öğreten en önemli şey olmuştur. Her yıl insanın bir mevsimidir, her yıl insanlar umutlar içinde hikayelerini sürdürmek isterler... Bu yıl da hepimizin yaşadığı eksik, fazla ya da beklenmedik olayları ve yaşantıları oldu, hepimiz bir yapbozun parçalarıyız ve paydaşlarıyız. Aynı oksijenin içerisinde farklı bir sürü hayat ve hikayeler. Çok büyütür insan bazen yaşadığı şeyleri, çok anlamlar yükler ama en basitinden hepimizin bir paydaş olduğunu anlamamız ve hayatın içinde bir parça olduğumuzu kabul etmemiz gereklidir. Hikayelerimizin hep birleşece

İkinci Kitabım Hk.

 Evrene bakıldığında biraz olsun dünya içerisinde büyüyen, yetişen ve yaşlanan mikroorganizmalarız. Hayatımıza kattıklarımızla anlam buluyor ve yeniden doğuyoruz, ikinci kitabım işte bu beklentinin ürünü olarak benim hayatımda ve gördüğüm hayatlarda yaşamı derinlemesine incelediğim bir kitap, biraz değişik gelebilir ama şu zamana kadar ki tecrübe edindiğim konulardan ve düşündüğüm konulardan esinlenerek yazdığım bir kitap olarak çıkacaktır. Yeni nesillerinde okuyup biraz olsun hayatlarına yön bulacağı bir kitap olmasını isteyerek yazdım.

Kitabım şuanda yayınevleri ile paylaşıldı ve yayınevlerinden haber beklemekteyim. Çoğunlukla kişisel anlamda düşündüğüm şeylere ve dünya deneyimlerine kitapta yer ayırmaya çalıştım. Düşüncenin gücünü vurgulayan ve düşüncenin artı olarak insana neler katabileceğini anlatan bir kitap oldu, sonrasında okuyup çeşitli düzenlemeler yaptığımı ve güzel bir dil oluşturmaya çalıştığımı söyleyebilirim.

İkinci kitabım "kişisel gelişim" kitapları arasında yerini alacak ancak ikinci kitabımı özel kılan bir durum var bu da kendime fazla değinmeden bir şeyler üzerinde duruyor olmam. Bu yazılarım gibi değişik konular üzerine de yazdığım, hayatı esas kıldığım söylenebilir.

Yazmak insanları fazlasıyla rahatlatan bir olgu ve dönüşüm, fazlasıyla rahatlatan bir gerçekliktir. Bizler tüm yaşadıklarımızı kendi bakış açılarımızdan ele alan insanlarız ve gün geçtikçe gelişimini tamamlayacak evrelere ulaşacağız.

Umut ediyorum ki serüvenimiz güzel pencereleri önümüze getirir ve bir güzel manzara ile karşı karşıya durabiliriz. Beraber her şeyi başarabiliriz, olguların üstünde dans edelim.

Üçüncü kitabımda görüşürüz.

Erol SÖĞÜT


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

100. Yılımız Gururla, Sevgiyle ve İlelebet

Aşk Bir Ömrün Hikayesidir XXVII / 2 - İyi ki Doğdun

3 Aralık Dünya Engelliler Günü