Öne Çıkan Yayın

2024

 Hepimiz iyi ve kötü tecrübeler edindiğimiz bir yıla veda edeceğiz ve hepimizin istekleri, umutları, hissettikleri ve anladıkları, anlayamadıkları, güzel, kötü hatıraları, hikayeleri ve günleri oldu. Her insan bir başlangıcın hikayesi aslında ve her başlangıç vaktinin anıları ile geçiyor. Saatler eskiyor, günler eskiyor, hepimiz tecrübeler ediniyor ve yaşlanıyoruz. Yaşlanmayı hep tecrübelerle sabit tutan biriyim ki bu bana insanlara saygı duymayı öğreten en önemli şey olmuştur. Her yıl insanın bir mevsimidir, her yıl insanlar umutlar içinde hikayelerini sürdürmek isterler... Bu yıl da hepimizin yaşadığı eksik, fazla ya da beklenmedik olayları ve yaşantıları oldu, hepimiz bir yapbozun parçalarıyız ve paydaşlarıyız. Aynı oksijenin içerisinde farklı bir sürü hayat ve hikayeler. Çok büyütür insan bazen yaşadığı şeyleri, çok anlamlar yükler ama en basitinden hepimizin bir paydaş olduğunu anlamamız ve hayatın içinde bir parça olduğumuzu kabul etmemiz gereklidir. Hikayelerimizin hep birleşece

Sayfa İçeriklerimiz Hakkında

 Günden güne değişen teknolojinin varlığı ve güzelliğiyle bugün sizlerle buluşur haldeyim. Yeni dönemde yeni projelerimiz ve yeni algılarımız olacaktır. Yenilenen bir unsur oluşturmak bir yana sahip olduğumuz teknolojik hamleler üzerinde yeni şekiller oluşturabileceğimiz ortadadır.

Yeni bir teknolojik ürün denediğimde sizlere bu sayfadan yazacağım, yeni kararlar ve yenileşen dönüşüm evrelerine kendimi sokmaya karar verdim. Bu karar genel olarak sayfalarıma ve sayfam üzerinde yazdığım yazılarımla alakalı olarak değişim gösterecektir.

Biraz olsun hepimizin yenilenmeye ve çeşitli zamanlarda yeni unsurlara sahip olmaya hakkımız vardır. Yorgunluklarımızın dışında yeni şekillerde yeni varyantlar ve oluşumlar görselleştirmeliyiz. Yeni ve eski noktalarını çözümlerken bir gelişim sağlamak zorundayız. Dünyada tüm gelişmeler takip edilecek ve tüm detaylara yöneleceğimiz bir zamanlar kümesi gerçekleşecektir.

İnsanlar ve insan olguları bir unsur bularak yeni bir yol bulmaya çalışacaktır. İnsanlar yeni yollar kümesini kafalarında hazırlamalıdır. Günden güne detaylar içerisinde beynimizle dans eder hale gelebilmeliyiz. Düşüncelerimizle dans etmek bizleri güzel aşamalara yönlendirecektir. Karakterimizle bir şeyler araştırmaya ve gelişimlere yön vermeye çalışmalıyız.

Gelişim döngüsü hepimiz için kaçınılmaz niteliktedir, yeni ve iyi bir şekilde varlık gösteren birikimlerimize yenilerini ekliyor ve güncelleştirmeler de bulunuyoruz. Aşama aşama yol gösterici bir şekilde kendimize rehberlik etmeliyiz. Aşama aşama dünya ile evrensel düşünebilmeyi öğrenmeliyiz. Zaman bizleri büyüterek devam edecek bir gelişim zincirine sokacaktır.

Günden güne yeni nesil teknolojik hamleler ile büyüyeceğimiz ve öğretiler ile öğrenebileceğimiz süreçler bizleri beklemektedir. Dünya dönüşüyor ve her gün daha yeni bir gelişimin içine giriyoruz. Teknolojimizin büyüyeceği ve şekilleneceği dönemlerde hepimiz şekillenebileceğiz.

Erol SÖĞÜT

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

100. Yılımız Gururla, Sevgiyle ve İlelebet

Aşk Bir Ömrün Hikayesidir XXVII / 2 - İyi ki Doğdun

3 Aralık Dünya Engelliler Günü