Öne Çıkan Yayın

2024

 Hepimiz iyi ve kötü tecrübeler edindiğimiz bir yıla veda edeceğiz ve hepimizin istekleri, umutları, hissettikleri ve anladıkları, anlayamadıkları, güzel, kötü hatıraları, hikayeleri ve günleri oldu. Her insan bir başlangıcın hikayesi aslında ve her başlangıç vaktinin anıları ile geçiyor. Saatler eskiyor, günler eskiyor, hepimiz tecrübeler ediniyor ve yaşlanıyoruz. Yaşlanmayı hep tecrübelerle sabit tutan biriyim ki bu bana insanlara saygı duymayı öğreten en önemli şey olmuştur. Her yıl insanın bir mevsimidir, her yıl insanlar umutlar içinde hikayelerini sürdürmek isterler... Bu yıl da hepimizin yaşadığı eksik, fazla ya da beklenmedik olayları ve yaşantıları oldu, hepimiz bir yapbozun parçalarıyız ve paydaşlarıyız. Aynı oksijenin içerisinde farklı bir sürü hayat ve hikayeler. Çok büyütür insan bazen yaşadığı şeyleri, çok anlamlar yükler ama en basitinden hepimizin bir paydaş olduğunu anlamamız ve hayatın içinde bir parça olduğumuzu kabul etmemiz gereklidir. Hikayelerimizin hep birleşece

Aşk Bir Ömrün Hikayesidir X - Şarkılarla Dans

 Aşk Bir Ömrün Hikayesidir onuncu yazımız ve hikayemizin aslında 14. yazısını yazmaktayım, uğruna adanmış aşk hikayesinin 14. yazısıdır bu yazılan ve uğruna adanmış seslerin 14'üncüsüdür. Tüm hikayeler gibi bu hikayede sınırsız bir şekilde devam edecektir. Sizlere yazmaya devam ettikçe varlık gösterecektir benim hikayem, bu benimdir ve bu yazdıklarım tek doğduğum şarkıdır.

Gün yenilense bile bazı zamanlar değişmez, mekanlar aynıdır, şiirler aynı ve şarkılar aynıdır. Yürek yaşayışın esiridir ve nefes almak bir sonsuzluğun göstergesidir. Hayatta hep sonsuzluğa adımlar yazılır ve güfte güfte dökülürler. İçinizde büyüttüğünüz çocuk yaşlansa bile duyguları aynıdır sadece öğrendikleri değişir dünyadan ve davranışları değişir, bu yüzden aşk ölümsüzdür ve aşk hep aynı kalır.

Sorgusuzca sevebiliyorsanız ve düşünebiliyorsanız, kelimelerle her dans edişinizde aynı kıpırtıları hissediyorsanız çocuk kalabilmeyi başarabilmişsinizdir. Her şarkı "aşk" kelimesini anlatır ama farklı notalar ve farklı sözlerin anlamları ile, "aşk" değişmez bir bütünlüktür ve bütün olabileceğiniz bir şiirdir "aşk"

Aynı bütünselliklerle yürek öğrenir ve kelimeler değiştirilemez. Verilen sözler tutulmak için vardır ve her sözünüz sizlere bir şarkının armağanıdır. Aşk kelimelerini şarkılarda büyütür, o şarkıda dans eden karakterler hiç bir zaman değişemezler.

Erol SÖĞÜT

Daha önce aşk hakkında yazdığım yazılar:

Aşk Bir Ömrün Hikayesidir IX - Söz Vermiştim
Aşk Bir Ömrün Hikayesidir VIII - "İyi misin?"
Aşk Bir Ömrün Hikayesidir VII
Aşk Bir Ömrün Hikayesidir VI
Aşk Bir Ömrün Hikayesidir 5
Aşk Bir Ömrün Hikayesidir IV
Aşk Bir Ömrün Hikayesidir III
İlk ve Sonsuzluk
Aşk Bir Ömrün Hikayesidir II
Aşk Bir Ömrün Hikayesidir
Sevgi/Aşk
Aşk
Aşk Denize Vurunca

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

100. Yılımız Gururla, Sevgiyle ve İlelebet

Aşk Bir Ömrün Hikayesidir XXVII / 2 - İyi ki Doğdun

3 Aralık Dünya Engelliler Günü